Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

dolch

23. 12. 2010 23:37
Ve vlaku

Kohn se Sárou jednou vlakem. Kohn kouká z okna a najednou povídá. "Tak si tak říkám, Sára, kdyby jeden z nás dvou umřel, tak se asi přestěhuju do Berouna."

0 0
možnosti

duhacenzor

23. 12. 2010 18:30
Novější válečný:

70léta: US president Nixon telefonuje do Jerusaléma premiérce Meyerové: Paní Meyerová, prohráváme válku ve Vietnamu, vůbec nevíme co si počít, mohli byste nám půjčit na chvíli nějakého vašeho generála? Meyerová: půjčit na chvíli v žádném případě ani jednoho, ale vyměníme tři naše generály za tři vaše. Rozpačitý Nixon: no a jaké vaše generály nám chcete poskytnout? Meyerová: Tala, Dajana a Sharona. Nixon: Oh, Goldo, spojenkyně milovaná, spojenkyně nejvzácnější.. a jaké naše generály chcete? Meyerová: generál motors, generál electric, generál dynamics.

0 0
možnosti

ExPat

23. 12. 2010 15:21
Herynky

"Proc jste vy zidi tak chytri?" pta se cestujici zida ve vlaku.

"To protoze jime tolik herynku".

Asi po hodine zid otevre kufr, vynda sklenici herynku a zacne jist.

"Muzu taky mit herynka?" pta se druhy cestujici.

"Samozrejme", povida zid, "jeden herynk za tri sta".

Druhy cestujici zaplati a zacne taky jist. Po chvili povida: "Sakra, v Praze bych koupil takovyho herynka za par korun!". "Vidite?" povida zid, "jeden herynk a uz jste chytrejsi!"

0 0
možnosti

Jednoho krásného dne ...

23. 12. 2010 14:41
Roubíček, poslouchaj, mám prima kšeft -

plný náklaďák svíček. Roubíček vysází na stůl stříbrňáky, ale za chvíli je nasupený zpátky. Kohn, co to má znamenat? Ty svíčky nemaj knoty!!! Tak to se omlouvám, netušil jsem, že chcete svítit. Já myslel, že chcete obchodovat :)

0 0
možnosti

Barry Goldwater

23. 12. 2010 13:55
Tuhle vyprávě Jan Werich

Obchdík pořeboval na týden odjete a dal si k Rabínovi do úschovy 100 zlatých. Rabín zavolal starýho Klause a Langera, aby byli svědky. Za týden se obchodník vrátil a chtěl své peníze zpět. Rabín popřel, že by kdy nějaké peníze dostal. Obchodník se bránil a pokuazoval na svědky. Rabín poslal syna pro starýho Klause a Langera. Za chvíli dorazil Klaus a co že se to od něho chce. Už 14 dní je nemocen a nevytáhl paty z domu. Potom přišel Langer a řekl, že ani on nic nemohl vidět, protože byl minulý týden na obchodní cestě. Když svědkové odešli, obchodník se rozplakal. Rabín otevřel pokladnu a vysázel na stůl 100 zlatých. Na otázku obchodníka, co že to má znamenat, řekl: "To jenom aby viděl, mezi jakou pakáží já tady musím pracovat.

0 0
možnosti

equinoxe

23. 12. 2010 22:49
Re: Tuhle vyprávě Jan Werich

Jména čistě náhodná?

0 0
možnosti

Jervin

23. 12. 2010 13:30
Dost dobrý

karma pro vás, jen třetímu od konce chybí začátek a chyběj poznámky k *   Teda předpokládám, že jste je chtěl napsat....

0 0
možnosti
  • Počet článků 121
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2089x
Můžete také navštívit: www.hovorydavidahrbka.blog.idnes.cz
www.facebook.com/davidhrbek
Více informací na www.davidhrbek.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy