Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Ježikača

19. 6. 2009 13:05
Horáčka-novináře, textaře miluju

ale ty Hadí ocásky jsou příznačné. nechtělo by se mi s ním hrát karty, ani soutěžit o stejný cíl. cítím z něj chladnou až nemilosrdnou dravost. ta ale nutně k hazardním hráčům, kteří staví na úvaze, patří. bez dokonalé analýzy by tak báječné texty psát nemohl. a bez té až čapkovské češtiny, pochopitelně. takže díky.

0 0
možnosti
P

papaya

18. 6. 2009 11:06
díky za rozhovor (neva, že starší..)

:-) Horáček je můj šálek čaje :-)  Je naprosto úúúžasnej R^

0 0
možnosti
LC

jouzi

19. 6. 2009 12:37
Re: díky za rozhovor (neva, že starší..)

Taky mě baví. R^

0 0
možnosti
MP

mildapr

17. 6. 2009 16:25
Hele

čtyři přízpěvky a všechny negativní. To jsme doma! Chraň bůh v Čechách nějak vyčnívat a nebo myslet pozitivně. Mě se náhodou páně Horáčkovo přístup líbí, protože se (i na sebe) kouká s nadhledem a mě pobavil. R^

Možná, že je to tím, že se držím cimrmanovského: "Varuj se hazardu, vzpomeň si na Jardu!" ;-D

0 0
možnosti
J

Josef.cyrany

17. 6. 2009 13:58
jO JO

Pokud se na článek podíváme s chladnou hlavou a s nadhledem zjistíme , že : má vyvolat u odsáčka ještě větší nenávist ke všemu levicovému a panu Paroubbkovi a utvrdit ho v jeho stereotypech myšlení ba dokonce dnes už i v podmíněných reflexech. Vyslov jméno Paroubek , socan, Rath, atd. příznivec ods se začne potit, zvýší se mu krevní tlak, teplota, zrychlí se mu metabolismus,  do žil začne proudit  adrenalin. Náš odsáček je ve stavu stresu, vykoulí oči, vyplázne jazyk (aby se mohl ochlazovat), na kůži mu vykočí vyrážka  na krku naběhne tepna, zásobující důležité orgány pro útok, celé tělo je  připravené k agresi. Není třeba dál nic vysvětlovat nepřítel je znám, odsáček je stimulovaný..

0 0
možnosti
JN

Já král 1

17. 6. 2009 13:26
Fortuna

jsou podvodníci. Jen jednou v životě jsem vsadil ve Fortuně. Jednalo se o sedm tenisových utkání, šest výsledků jsem uhádl, sedmý zápas se nehrál. Ivaniševič si tehdy nějak pochroumal ruku, tak do turnaje vůbec nenastoupil. Dodnes nechápu, že jsem vlastně prohrál, prý jsou taková pravidla. Jednalo se o drobné, nějakých osmnáct stovek za sto vsazených,  ale vyléčilo mě to z dalšího sázení.

0 0
možnosti
J

Josef.cyrany

17. 6. 2009 12:26
A tak to jo.

Nechci být rejpal , ale Horáček najednom místě tvrdí , že přizdihráč nebude nikdy bohatým a tomu nebrání na jiném místě tvrdit , že on tzv. fík(trik jimž získáte mnoho) nikdy prý  neuděl(no nádherný fík byl podle mě zákon 202/1990 Sb., o loteriích), jeden z vůbec prvních zákonů co vyšel. Připravený a podsunutý . Než se konkurence zmohla na akci , náš pan Horáček už rozjížděl Fortunu. Tzv. výhoda. Fík jak vyšitej.  Ovšem ten romanticko – nostalgický pohled na hazard je přitažlivý.

0 0
možnosti
JK

jindrich

17. 6. 2009 14:55
Re: A tak to jo.

...ano, tak nějak to bylo, nejdříve pan svazáček Horáček z  Mladého světa byl tím hráčem v Chuchli, a jak to přišlo kolem listopadu, hned se dokázal motat kolem OF, a najednou tu byla Fortuna s ní pan Fík, dnes ctihodný umělec textař, co dokáže opisovat od Nicka Cavea a Toma Waitse a domnívá se, že jsou všichni  Češi  pořád jen při zemi a tyhle "fíkle" bejvalejch svázáků si nechají líbit.

0 0
možnosti

oldiess

17. 6. 2009 10:05
Máte velký archiv?

Říká se, že není nic staršího než včerejší noviny. Možná je to s rozhovory jiné, přesto si myslím že by třeba s Horáčkem byl zajímavější aktuální rozhovor než 4 roky stará vykopávka, která pochopitelně dnes nikoho nepřekvapí. Zkuste přijít s něčím novým, navíc to bude ladit i s kodexem blogera;-D "Většina článků by však měla být psána původně pro blog iDNES.cz."

0 0
možnosti
  • Počet článků 121
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2089x
Můžete také navštívit: www.hovorydavidahrbka.blog.idnes.cz
www.facebook.com/davidhrbek
Více informací na www.davidhrbek.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy